Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

Actualitat i tendències del sector lacti

Data: 10-12-2019 Ubicació: Tàrrega Preu: Gratuïta

El consum de productes alimentaris està en constant canvi i evolució. El sector alimentari s’adapta i innova en els seus equipaments i tecnologies portant al mercat nous productes que satisfacin les necessitats actuals dels consumidors.

El sector lacti també s’adapta a les noves tecnologies per produir aliments innovadors, optimitzar processos i aconseguir allargar la vida útil, i així disminuir el malbaratament dels aliments.

L’objectiu d’aquesta jornada es donar una visió general de nous productes lactis en un mercat global mundial per generar idees i conceptes de nous productes en el nostre territori; així com conèixer les tecnologies de la separació per membranes de la llet per aplicar-ho a l’elaboració de productes lactis.

Tanmateix, es realitzarà la presentació de les jornades tècniques que es realitzaran el proper any 2020 en el marc d’activitat de demostració “Innovacions en l’elaboració de formatge i iogurt” (ajut per les activitats de demostració (operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020).