Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

FISIOFRUIT – PATOPOST: Identificació de fisiopaties i fongs causants de podridures de postcollita en préssec i nectarina

Data: 13-11-2019 Ubicació: Lleida Preu: Gratuïta

Les fisiopaties i les podridures causades per fongs, suposen la principal causa de pèrdua de fruita de pinyol.

La present sessió formativa té com a objectiu transferir el coneixement necessari per a què els professionals del sector fructícola disposin de les eines necessàries per dur a terme una correcta identificació de les principals fisiopaties i podridures causades per fongs de Postcollita en préssec i nectarina.

Aquest seminari serà impartit per investigadors dels grups de recerca de Fisiologia i de Patologia del Programa de Postcollita de l’IRTA. Durant la jornada es realitzaran sessions formatives, tant en l’àmbit de la Fisiologia com de la Patologia i, posteriorment, es duran a terme tallers on els assistents podran familiaritzar-se de forma més pràctica amb les fisiopaties i podridures del préssec i la nectarina. Finalment, els assistents rebran material didàctic amb l’objectiu que faciliti al sector fructícola la detecció i el reconeixement d’aquestes patologies de fruita de pinyol.

Aquesta jornada forma part de l’activitat de demostració “Identificació i control de fisiopaties postcollita en fruita de pinyol i llavor – FISIOFRUIT” i l’activitat de demostració “Eines per millorar el coneixement i la identificació dels principals fongs causants de podridures en Postcollita de la fruita dolça – PATOPOST”, operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014-2020.