Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

Innovació en el disseny d’aliments: integració de la CREATIVACIÓ i de tecnologies de conservació

Data: 23-09-2019 Ubicació: Monells Preu: Gratuïta

La innovació és un factor decisiu i un requisit indispensable per garantir la competitivitat de la indústria alimentària i el seu posicionament en el mercat. Sovint, la innovació passa pel desenvolupament de nous productes. L’IRTA compta amb una àmplia experiència en l’aplicació d’una metodologia sistematitzada de creativitat dirigida a la innovació per generar idees de nous productes, desenvolupar-los a nivell tecnològic i garantir-ne la seva viabilitat des de diferents perspectives abans del seu llançament al mercat.

En aquesta jornada es parlarà del procés de creativació així com de tecnologies de conservació clàssiques (tractament tèrmic) i emergents (altes pressions i microones).

Aquesta jornada forma part de diferents activitats demostratives (Creativació, HPPALIM i Proterm) de l’operació 01.02.01 de la Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014- 2020. També s’exposaran els principals resultats del projecte “FRESNAK” finançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a la innovació) del PDR de Catalunya 2014-2020.