Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

IX Jornada de fructicultura de muntanya

Data: 21-11-2019 Ubicació: El pont de Suert Preu: Gratuïta

Quan arriba la tardor, els productors de fruita de muntanya tenen una cita ineludible a la IX Jornada de fructicultura de muntanya que enguany tindrà lloc a El Pont de Suert (Alta Ribagorça).

La jornada vol ser un punt de trobada i suport a tots aquells productors de fruita de muntanya que fa uns anys van engegar un projecte professional, amb compromís personal, de potenciar el cultiu fructícola en altres zones del territori.

En aquesta novena edició, el contingut de la jornada girarà entorn a la climatologia i els seus efectes. Posarem èmfasi, principalment, a les gelades i reflexionarem amb experts sobre el paper del canvi climàtic en els cultius de muntanya i com està afectant i afectarà a la fisiologia dels arbres.

D’altra banda, ens posarem al dia del cultiu de poma ecològica de muntanya, i descobrirem què hi ha de nou quant a portaempelts es refereix. Un cop més, la jornada vol facilitar la interacció i els contactes entre tots els assistents a més d’aportar informació puntual i útil sobre els temes de màxim interès en la fructicultura de muntanya.