Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

Sostenibilitat en els envasos de fruites i hortalisses fresques i processades

Data: 07-06-2019 Ubicació: Lleida Preu: Gratuïta

Les fruites i hortalisses, tant fresques com processades, es distribueixen sovint en envasos, moltes vegades de plàstic, que en general són poc sostenibles.

Aquesta problemàtica és especialment important en el cas dels processats de quarta i cinquena gamma, fins al punt que la no sostenibilitat de l’envàs pot comprometre la viabilitat del producte.

En aquesta jornada parlarem de la situació actual de l’envasat de fruites i hortalisses, quines tecnologies hi ha, com es poden reciclar els envasos, en quina situació estan els bioplàstics a nivell tecnològic i competitiu, quines són les tendències de mercat, etc.

L’Escola Agrària de Tàrrega i l’IRTA Fruitcentre organitzen aquesta activitat emmarcada als seus plans de transferència tecnològica i amb l’objectiu de promoure un coneixement actual sobre aspectes relacionats amb la indústria alimentària del sector dels vegetals.