Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

Valorització d’excedents hortofructícoles i subproductes de la transformació de vegetals

Data: 03-07-2019 Ubicació: Lleida Preu: Gratuïta

Les estratègies per valoritzar els excedents, coproductes i subproductes hortofructícoles amb l’obtenció de nous productes o ingredients alimentaris poden donar lloc a un canvi en el model productiu del sector i evolucionar cap a una economia circular més diversificada i sostenible donant més valor afegit i competitivitat.

Aquestes estratègies poden estar enfocades cap a l’obtenció o reutilització com a ingredient alimentari potencial o en la reincorporació en la cadena de valor per al desenvolupament de nous productes.

Aquesta jornada forma part de l’activitat de demostració “Valorització dels coproductes i excedents hortofructícoles i subproductes de la indústria de transformació de vegetals per l’obtenció de nous ingredients i aliments saludables i innovadors” (VEGIVALUE), operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014-2020.