Desplegar menú lateral
28/02/2018

Un grup d’estudiants de l’Institut Montilivi participants del projecte europeu Food for Growth visiten les instal·lacions on s’elabora la gamma de productes de l’empresa Casa Mas

Durant aquest mes de febrer i dins el marc del projecte Food for Growth, un grup format per una professora i alumnes de l’Institut Montilivi juntament amb tècnics de l’IRTA i Casa Mas han visitat les instal·lacions on es duen a terme la fabricació, envasat i el posterior tractament en Altes Pressions Hidrostàtiques de la gamma de Gaspatxos i Salmorejo de Casa Mas. Aquests productes suposen una innovació en el mercat en incorporar l’esmentat tractament amb la finalitat d’augmentar la vida útil sense necessitat d’afegir ni conservants ni additius, en un producte fresc.
 
Aquestes visites són el pas previ a la sessió de Coworking del projecte Food for Growth que tindrà lloc a l’IRTA el pròxim 28 de febrer i a la qual a més dels estudiants i tècnics de l’empresa, també assistiran representants d’associacions de consumidors, mitjans de comunicació i professionals de la difusió. En aquesta sessió, el grup d’estudiants i tècnics presentaran propostes d’un possible pla de comunicació per al gaspatxo de Casa Mas. Posteriorment tindrà lloc una discussió oberta en la qual els professionals presents aportaran els seus punts de vista sobre les propostes. La sessió comptarà amb la presència de Daniele Rossi de Cofindustria que és l’entitat coordinadora de Food for Growth.
 
La sessió de coworking servirà com a exemple d’aplicació en un entorn real dels continguts del curs que els estudiants i tècnics han seguit a través de la pàgina web del projecte (www.food4growth.eu). Aquest curs, basat en el sistema de formació d’Aula Invertida, ha estat desenvolupat pels socis deFood for Growth i representa el principal resultat previst del projecte.

El projecte Food for Growth és un Projecte Erasmus + Acció Clau 2: Cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques, l’objectiu és incrementar la productivitat i competitivitat de la indústria d’alimentació i begudes a través de la formació de tècnics en matèria de comunicació i responsabilitat en la gestió de la innovació del sector agroalimentari.