Desplegar menú lateral
20/07/2018

Girona acollirà el III Fòrum Carni

Interempresas Media, editora de la publicació TecnoCarne, i l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) organitzen per primera vegada conjuntament el Fòrum Carni, una trobada que s’ha convertit en cita ineludible per al sector. Innovació, experiències i el futur de les exportacions son els eixos sobre els que es basarà aquesta edició que tindrà lloc el 9 d’octubre al Palau de Congressos de Girona.

El posicionament de la indústria càrnia espanyola a nivell mundial és indiscutible, amb exportacions que no paren de créixer. Per això, Interempresas Media, editora de la revista TecnoCarne, i l’IRTA, institut d’investigació de reconegut prestigi a nivell mundial al sector agroalimentari, uneixen les seves forces per crear un punt de trobada anual de referència per al conjunt de professionals que dirigeixen i treballen al sector carni del nostre país.

El III Fòrum Carni, que tindrà lloc el pròxim 9 d’octubre al Palau de Congressos de Girona, reunirà a gerents, directius i tècnics de les empreses productores més rellevants d’Espanya, esdevenint, una vegada més, un nexe per compartir casos d’èxit i bones pràctiques, amb la innovació com a fil conductor.

Es tracta d’una oportunitat única que permetrà al assistents descobrir com es pot aplicar la innovació d’altres sectors a una empresa càrnia, com empreses punteres del nostre entorn han aconseguit allargar la vida útil de la carn fresca de boví, com donar valor als subproductes carnis o com millorar la producció per incrementar la competitivitat de les empreses càrnies.

Amb aquesta finalitat, l’esdeveniment compta amb professionals de gran prestigi com Jaume Palau, director d’I+D+i del Grup Alimentari Argal; Carolina Cucurella, responsable de l’àrea tècnica d’Anafric; Pere Pauné i Surià, KAM responsable de Retail Moden i Nous Productes de Grupo Padesa; o Ricard Carreras, responsable d’I+D+i de Mafrica, entre molts d’altres.

A més, per a fomentar els negocis i l’intercanvi de coneixement, i com ve sent habitual en totes les edicions del Fòrum Carni, l’esdeveniment tindrà un espai de networking pensat per a exprimir al màxim l’assistència. En aquest espai, companyies referents del sector -ACO, Becker Ibérica, CSB System, Dinox, Diversey, Fives, Foss, Frontmatec, IFR, Intra Automation, iTram Higiene, Jarvis, Kais SF, Lapp, Neodata, Palinox, Proquimia, Refrica, Ribawood, Rotogal, Sealed Air, Tecnotrip, Transports Badosa i Vibrofloors- tindran una zona on mostrar les seves últimes innovacions en maquinària i serveis per incrementar la competitivitat d’aquells que assisteixin al Fòrum.

El III Fòrum Carni compta a més amb la col•laboració d’Anafric, General Càrnia, Grup Viñas, Argal, Padesa i Mafrica, així com de l’Ajuntament de Girona.

Per aquells interessats en assistir, el III Fòrum Carni és de caràcter gratuït, però és necessària realitzar la sol•licitud prèvia d’inscripció a través d’aquest enllaç: http://www.forumcarnico.com