Desplegar menú lateral

Producció de remugants

 

Millorar els beneficis econòmics i la competitivitat de les granges de remugants a través de la innovació tecnològica és el principal objectiu de la recerca d’aquest programa que se centra en el maneig, la nutrició, i el comportament del bestiar lleter i carni, per reduir el seu impacte ambiental i garantir el benestar animal, la qualitat de la llet i de la carn.

També treballa en el desenvolupament de noves proteïnes recombinants que milloren l’eficiència animal a baix cost, així com en l’aïllament i identificació de nous agents probiòtics/prebiòtics per prevenir malalties uterines i millorar la immunitat intestinal i la funció ruminal.

Altres línies d’investigació són el maneig i la nutrició al voltant del deslletament de vedells, la reducció de l’ús d’antibiòtics, la identificació de nous marcadors de l’estat nutricional i de salut dels animals, i la regulació temporal del metabolisme dels remugants durant els períodes d’estrès. En vaques lleteres, el programa també està treballant en l’alimentació de precisió i l’optimització del període sec. En carn de boví, la investigació se centra en l’impacte que el transport pot tenir en el benestar animal i la recuperació de l’animal, i en millorar les estratègies d’alimentació i subministrament d’aigua.

 


· Cap: Maria Devant
· Personal investigador: 5
· Personal de suport: 4
· Centre de treball: IRTA Torre Marimon

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

S'ha enviat correctament
No s'ha pogut enviar correctament, prova en un altre moment