Indústries alimentàries

Com a Indústries Alimentàries entenem aquelles que s’encarreguen de processar els aliments del sector primari, tenint cura d’elements com la seguretat alimentària, la qualitat, la conservació o la transformació en el producte final.

Aquests són els programes científics de l’IRTA que treballen en l’àmbit de les Indústries Alimentàries:

Qualitat del Producte, Seguretat Alimentària i Tecnologia Alimentària.

Aquests programes es treballen al centre IRTA de Monells.

ACTUALITAT

Veure més

Serveis i productes

Veure més
Oferim 26 serveis de INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES.

Publicacions científiques i tècniques

Veure més
  • López-Pedrouso, M.; Pérez-Santaescolástica, C.; Franco, D.; Fulladosa, E. ; Carballo, J.; Zapata, C.; Lorenzo, J.M. (2018). Comparative proteomic profiling of myofibrillar proteins in dry-cured ham with different proteolysis indices and adhesiveness. Food Chemistry 244 :238-245 Indústria càrnia, lactis i peix
  • Guerrero, L. ; Claret, A. ; Lazo, O.; Reinders, M.J.; Krystallis, A. (2015). Consumer beliefs regarding farmed versus wild fish: a cross-cultural perspective . A: 11th Pangborn Sensory Science Symposium. Gothenburg (Sweden), 23 – 27 August, 2015 (Pòster) Consumidors i alimentació
  • Bou, R. ; Cofrades, S.; Jiménez-Colmenero, F. (2017). Fermented meat sausages. A: Frías, J.; Martínez-Villaluenga, C.; Peñas, E. (eds.). Fermented Foods in Health and Disease Prevention. Amsterdam: Elsevier, 203-235 Tecnologia alimentària
  • Bover-Cid, S. ; Belletti, N.; Aymerich, T. ; Garriga, M. (2017). Modelling the impact of water activity and fat content of dry-cured ham on the reduction of Salmonella enterica by high pressure processing. Meat Science 123 :120-125 Conservació i seguretat alimentària
  • Fernández-Martín, F.; Freire, M.; Bou, R. ; Cofrades, S.; Jiménez-Colmenero, F. (2017). Olive oil based edible W/O/W emulsions stability as affected by addition of some acylglycerides. Journal of Food Engineering 196 (1 ):18-26 Tecnologia alimentària