Conservació i seguretat alimentària

L’IRTA treballa en conservació i seguretat alimentària principalment a través del programa de Seguretat Alimentària, però també des dels de Tecnologia Alimentària, Qualitat del producte i Postcollita en el cas de fruites i verdures.

El centre IRTA de Monells acull les instal·lacions i el personal investigador juntament amb l’IRTA Fruitcentre (aquest pel tema de la postcollita de fruites i verdures).

ACTUALITAT

Veure més

Properes activitats

Veure més

Ara mateix no hi ha cap activitat propera programada.

Serveis

Veure més
Oferim 20 serveis de conservació i seguretat alimentària.

Últimes publicacions

Veure més
  • Bover-Cid, S. ; Belletti, N.; Aymerich, T. ; Garriga, M. (2017). Modelling the impact of water activity and fat content of dry-cured ham on the reduction of Salmonella enterica by high pressure processing. Meat Science 123 :120-125 Conservació i seguretat alimentària
  • Castellari, M. ; Picouet, P. (2017). Peligros físicos en los productos cárnicos porcinos [On Line]. carne.3tres3.com. 16-ene-17. < https://www.carne.3tres3.com/seguretat-alimentaria/ > [Consulta: 27 febrer 2017] Conservació i seguretat alimentària
  • Latorre-Moratalla, M.L.; Comas-Basté, O.; Bover-Cid, S. (2017). Tyramine and histamine risk assessment related to consumption of dry fermented sausages by the Spanish population. Food and Chemical Toxicology 99 (1 ):78-85 Conservació i seguretat alimentària