Consumidors i alimentació

 

El proveïment d’aliments sans i de qualitat als consumidors i la millora del benestar i salut de la població forma part de la finalitat de l’IRTA, essent, per tant, un tema transversal on hi contribueixen tots els programes científics i centres de l’IRTA.

ACTUALITAT

Veure més

Serveis

Veure més

Publicacions

Veure més
  • Guerrero, L. ; Claret, A. ; Lazo, O.; Reinders, M.J.; Krystallis, A. (2015). Consumer beliefs regarding farmed versus wild fish: a cross-cultural perspective . A: 11th Pangborn Sensory Science Symposium. Gothenburg (Sweden), 23 – 27 August, 2015 (Pòster) Consumidors i alimentació
  • Montossi, F.; Font i Furnols, M. ; Del Campo, M.; San Julián, R.; Brito, G.; Sañudo, C. (2013). Sustainable sheep production and consumer preferences trends: compatibilities, contradictions, and unresolved dilemmas. Meat Science 95 (4 ):772-789 Consumidors i alimentació