Desplegar menú lateral
13/12/2019

‘Call for papers’ per a la 10a Conferència Internacional de Genòmica de Rosàcies

Ets investigador en genètica o genòmica vegetal? Vols millorar el teu coneixement i compartir un espai d’aprenentatge i debat sobre la família de les rosàcies?

Et convidem a la 10a Conferència Internacional de Genòmica de Rosàcies, que tindrà lloc a Barcelona des del 31 de març fins el 3 d’abril. L’organitzem des de l’IRTA (Programa de Genòmica i Biotecnologia) i el Centre de Recerca en Agrigenòmica CSIC-IRTA-UAB-UB (CRAG).

Serà una ocasió especial per facilitar l’intercanvi de coneixement sobre la genètica i la genòmica de les moltes espècies de la família de les rosàcies, així com per establir noves col·laboracions i reforçar les ja existents, que en conjunt serveixen per fer d’aquest un dels principals esdeveniments de genòmica vegetal a nivell internacional.

El progrés en la genètica de la rosàcia ha estat fenomenal durant aquest mil·lenni, i continua avançant a un ritme accelerat. Aquest progrés ha portat a un coneixement que és altament rellevant per a les nostres espècies d’interès i més enllà, el que es tradueix també en aplicacions substancials per als fitogenetistes, cultivadors i per a la indústria de fruites, nous i ornamentals.

Si vols participar-hi, pots enviar el teu abstract fins el 10 de gener de 2020.

Consulta tota la informació sobre la Conferència a la web rosaceaegenomics.com.