Desplegar menú lateral
11/12/2019

Investigadors de l’IRTA participen al cicle “Ebre, canvi climàtic i gestió de recursos”

Diversos investigadors de l’IRTA participen al cicle de conferències “Ebre, canvi climàtic i gestió de recursos”, organitzat per la Plataforma en defensa de l’Ebre.

El motiu principal d’aquest cicle és el d’agrupar el potencial d’experts al territori de la desembocadura de l’Ebre i el Delta, amb diversos actors i centres de recerca com el centre de l’IRTA a Sant Carles de la Ràpita, per tal de treballar en models més sostenibles de gestió del territori i planificació hidrològica. També, posar en valor el treball científic que es fa i apropar-lo a la societat ebrenca.

Concretament, estan previstes aquestes xerrades per part d’experts de l’IRTA:

  • El 12 de desembre el Dr. Òscar Belmar parlarà sobre “Règim de cabals, qualitat ecològica i pesqueries al riu Ebre i el Delta”
  • El 19 de desembre, serà el torn del Dr. Nuno Caiola amb la seva xerrada “Vint anys de Directiva Marc de l’Aigua. Règim de cabals i salut ambiental del riu Ebre”.
  • El 17 de setembre de 2020 el Dr. Carles Ibáñez tractarà el tema de “L’aportació de cabals, sediments i nutrients del riu Ebre als valors ecològics i econòmics de les Terres de l’Ebre”.

Podeu consultar el llistat complet de xerrades i rebre més informació a la web del cicle. A més, les conferències s’emetran en vídeo als canals de YouTube de Canal 21 i Terres de l’Ebre, sota el hashtag #ConferènciaPDE.