Desplegar menú lateral
03/07/2018

L’IRTA i AKO col·laboren per dotar l’IRTALAB d’equips i assessorament en refrigeració industrial

 

Conveni-AKO-IRTA

 

L’IRTA ha signat el 29 de juny un conveni de col·laboració estratègic amb AKO, empresa líder en tecnologia de refrigeració industrial i comercial, i recentment guanyadora del premi a la innovació per part de l’Associació Nacional Secartys.

Segons els compromisos assolits, AKO proveirà amb equips i solucions de darrera generació en sistemes de control de la refrigeració en la cadena de fred a l’edifici A del centre IRTA Monells (a Girona). L’IRTA, per la seva banda, utilitzarà aquests equips per les seves activitats de recerca i per fer projectes conjuntament amb AKO i els seus clients. A més, es faran activitats de transferència i formació a empreses interessades en processos de conservació d’aliments i seguretat alimentaria, juntament amb AKO.

 

AKO ha guanyat el premi a la innovació 2018 de Secartys

 

Aquesta col·laboració ajudarà a enfortir els serveis oferts per l’IRTA en el marc de l’IRTALAB, que posa a disposició de fabricants de productes, d’ingredients i de tecnologies alimentàries les nostres plantes pilot dels centres de Monells. En aquestes plantes pilot, ara també equipades amb dispositius de control de darrera generació d’AKO, les empreses poden disposar d’espais de trobada i diàleg entre clients i tècnics per a poder desenvolupar projectes d’R+D+i.

Podeu trobar més informació sobre l’IRTALAB aquí.