Desplegar menú lateral
26/01/2018

IRTA i la Universitat de Lleida organitzen el XVè congrés del Working Group “Control biològic i integrat dels patògens de les plantes”

La trobada internacional, una de les més importants en el camp dels productes de control biològic, tindrà lloc a Lleida

Les ponències estaran centrades en com implementar al camp la recerca feta al laboratori

Després de la darrera reunió IOBC-WPRS del Working Group “Control biològic i integrat dels patògens de les plantes” el setembre de 2016 a Berlin, s’organitzará la propera reunió a Lleida, organitzada per IRTA i la Universitat de Lleida. El congrés tindrà lloc al Centre de Cultures i Cooperació transfronterera de la universitat.

El tema del congrés serà: “Productes de biocontrol: Des de les proves al laboratori fins al desenvolupament del producte”, on es tractaran principalment les investigacions centrades portar els productes biològics del laboratori al camp. Aquesta congrés és un punt de trobada per a posar en comú la recerca feta en aquest àmbit, per compartir idees i per discutir problemes comuns.

L’objectiu és reunir estudiants, experts, investigadors i implementadors de productes biològics i d’IPM per debatre sobre les millores potencials de biocontrol i control integrat. S’espera una afluència de  prop de 200 assistents de procedència internacional.

Arixus descarregables:

1 1

Etiquetes: