Desplegar menú lateral
05/12/2019

L’edició 2019 del Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis conclou amb la participació més alta de la seva història

El dia 11 d’octubre va finalitzar a l’IRTA de Monells (Girona) la XVIII edició del Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis, iniciat el 23 de setembre.

El curs va registrar la participació més alta de totes les seves edicions, comptant amb 84 inscrits d’11 nacionalitats diferents, la gran majoria procedent d’empreses càrnies, tant petites com mitjanes i grans.

Des que es va implantar el format actual del curs, dividit en 3 mòduls independents centrats en aquells aspectes que més interès desperten en els professionals, el curs ha aixecat un interès creixent.

Els assistents han pogut adquirir una visió molt àmplia sobre tota la cadena de la carn, des de la producció de la matèria primera fins a l’elaboració, l’envasat i la comercialització dels productes carnis.

A les classes pràctiques de el curs, component fonamental i diferenciador de el curs, es van elaborar al voltant de 50 productes carnis diferents i es van poder avaluar un centenar de productes diferents seleccionats del mercat internacional.

La propera edició del curs tindrà lloc al setembre-octubre del 2019. Si voleu rebre en primer lloc i de primera mà la informació sobre les dates, inscripcions i novetats, subscriviu-vos a la nostra llista de distribució.