Residus Orgànics

L’IRTA tracta la relació de la producció agroalimentària amb el medi ambient, procurant obtenir la màxima sostenibilitat i treballant per a la mitigació i del canvi global i l’adaptació de la societat.

Aquests són els programes científics de l’IRTA que treballen en Medi Ambient:

Ecosistemes Aquàtics, Gestió Integral dels Residus Orgànics, Agricultura Urbana i Periurbana i Ús Eficient de l’Aigua.

I aquests són els centres IRTA on es treballa específicament en projectes de Medi Ambient:

IRTA Torre Marimon, IRTA Cabrils, IRTA Fruitcentre, IRTA Lleida Agrònoms, Estació Experimental de Lleida, i IRTA Sant Carles de la Ràpita.

ACTUALITAT

Veure més

Serveis

Veure més

Publicacions

Veure més
  • Ruiz , J. ; Campanaro, S.; Guivernau, M. ; Ernández, B.; Prenafeta-Boldú, F.X. (2018). Effect of ammonia on the active microbiome and metagenome and from stable full-scale digesters. Bioresource Technology 250 :513-522 Residus orgànics
  • Sala, S.; Antón, A. ; McLaren, S.J.; Notarnicola, B.; Saouter, E.; Sonesson, U. (2017). In quest of reducing the environmental impacts of food production and consumption. Journal of Cleaner Production 140 (Part 2 ):387-398 Residus orgànics