Desplegar menú lateral
21/03/2019

Presentació de l’Oli d’Oliva Verge Extra Premium “Suo Tempore”

Foto de grup dels responsables del projecte amb la consellera (font: Globalleida)

Aquest dilluns el Clúster de l’Oli de Catalunya va presentar al Parador de Lleida la marca conjunta d’Oli Verge Extra Premium Suo Tempore, en un acte que va comptar amb la Hble. Sra. Teresa Jordà, entre d’altres personalitats.

Suo Tempore és el fruit d’un projecte col·lectiu que compta amb l’impuls de GLOBALleida, el suport del Servei Català d’Ocupació (SOC) i l’assessorament tecnològic de l’IRTA.

Aquest oli, elaborat 100% amb olives Arbequines, és el resultat de 2 anys de treball de 4 productors compromesos amb l’excel·lència: Cooperativa La Granadella, Nousegons, Oli Soleil i Raig d’Arbeca, que van comptar amb l’assessorament tecnològic del Grup d’Olivicultura i Elaiotècnica del programa de Fructicultura de l’IRTA, que es va encarregar d’establir i controlar els estàndards de qualitat, molt per sobre d’altres olis de la seva categoria.

Aquest oli ha estat avalat pel Panell de Tast Oficial de Olis Verges de Catalunya, el que ha fet possible que Suo Tempore hagi estat premiat en diferents concursos i que ja s’hagi fet lloc en alguns dels principals mercats nacionals i internacionals.

L’especialista de l’IRTA Juan Fco. Hermoso va dirigir un tast guiat durant la presentació. Podeu veure un resum de l’acte en aquest vídeo: