
Vi i vinya
L’IRTA treballa en vi i vinya a través dels programes de Fructicultura, Protecció Vegetal Sostenible, Ús eficient de l’aigua, Postcollita, Gestió Integral de Residus Orgànics, Economia Agroalimentària, i Tecnologia Alimentària.
El principal centre on s’hi treballa és l’IRTA Torre Marimon.
11/11/2019 · Vi i vinya
El pas del secà al regadiu en la vinya, la millor estratègia per adaptar-se al canvi climàtic?
- 11/10/2018 · Vi i vinya CLIMAVIT 21: L’agrometeorologia com a punt de partida per a una producció vitivinícola estable i de qualitat en condicions de canvi climàtic en el segle XXI. DO Empordà i DO Pla de Bages
- 11/10/2018 · Vi i vinya ITINECO: Itinerari tècnic per a la promoció de fauna auxiliar mitjançant infraestructures ecològiques
- 11/10/2018 · Vi i vinya VEGIVALUE: Valorització dels coproductes i excedents hortofructícoles i subproductes de la indústria de transformació de vegetals per la obtenció de nous ingredients i aliments saludables i innovadors
- 01/01/2018 · Vi i vinya Biologia i ecologia de vectors potencials de Xylella fastidiosa i el seu paper en l'epidemiologia i el control de la malaltia
- 26/06/2017 · Vi i vinya RIEGOPT: Necessitats de reg i optimització del reg deficitari en vinyes sotmeses al forçat de la producció i altres pràctiques de cultiu per a la millora de la qualitat del vi enfront el canvi climàtic.
- Pascual, M.; Romero, M.P.; Rufat, J. ; Villar, J.M. (2015). Canopy management in rainfed vineyards (cv. Tempranillo) for optimising water use and enhancing wine quality. Journal of the Science of Food and Agriculture 95 (15 ):3067-3076 Vi i vinya
- Bellvert, J. ; Marsal, J.; Girona, J. ; Zarco-Tejada, P.J. (2015). Seasonal evolution of crop water stress index in grapevine varieties determined with high-resolution remote sensing thermal imagery. Irrigation Science 33 (2 ):81-93 Vi i vinya
- Bellvert, J. ; Zarco-Tejada, J.P.; Marsal, J.; Girona, J. ; González-Dugo, M.V.; Fereres, E. (2016). Vineyard irrigation scheduling based on airborne thermal imagery and water potential thresholds. Australian Journal of Grape and Wine Research 22 (2 ):307-315 Vi i vinya