Desplegar menú lateral

PECT Baix Ter: Sistema d'informació per difondre i fomentar el reg de precisió al Baix Ter

Data d'inici: 01/01/2018 Data de fi: 31/12/2020
Programa responsable: Ús eficient de l'aigua en agricultura

Entitats finançadores:

Els objectius del projecte PECT Baix Ter són:

  • Oferir als regants del Baix Ter l’oportunitat d’introduir-se en el reg de precisió amb la mínima barrera d’entrada pel què fa a complexitat i costos.
  • Mostrar a través d’un portal web la informació més rellevant de cara a la gestió del reg a la zona del Baix Ter en format de mapes, sinòptics, sèries temporals i animacions de caire informatiu i divulgatiu.
  • Facilitar informació personalitzada per a la gestió del reg a cada parcel·la, tant si té sensors instal·lats com si no, per al ventall de tipologies de conreu i sistemes de reg presents en la zona del Baix Ter.
  • Fomentar la participació de diversos actors en la gestió del reg (regants, tècnics, instal·ladors…), mitjançant els diversos perfils contemplats a l’hora de preparar la informació.
  • Complementar les eines i els objectius abordats des d’altres projectes participants en aquest PECT, sobretot el projecte encapçalat per la Fundació Mas Badia, aportant funcionalitats i recursos d’informació que es poden integrar fàcilment dins d’una plataforma conjunta per a tot el PECT Aigua.

Etiquetes: