Desplegar menú lateral

Qualitat de la canal porcina i mètodes de classificació

Serveis

1. Paràmetres físics per a la predicció de la qualitat de les matèries primeres

  • Sondes semiautomàtiques on-line (Fat-O-Meter, Ultrafom, etc.)
  • Mètodes on-line completament automàtics (Autofom, VCS2000, etc.)
  • Tomografia computeritzada.

2. Avaluació de la canal porcina

  • Avaluació de las proteïnes i lípids de la canal.
  • Composició i proporció dels talls primaris i de la canal mitjançant especejament o tomografia computeritzada.

3. Avaluació in vivo dels teixits del cos de l’animal per tomografia computeritzada

  • Greix intramuscular, espessors i àrees de greix i múscul, etc.
  • Avaluació del contingut i distribució del greix i del magre.

Aplicacions

  • Avaluació de la millora genètica en porcí.
  • Determinació in vivo del greix intramuscular.
  • Validació de sondes de determinació on-line del greix intramuscular.
  • Patrons de distribució dels diferents teixits del cos, depenent de l’edat, el sexe, la genètica, la dieta, etc.

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

S'ha enviat correctament
No s'ha pogut enviar correctament, prova en un altre moment