Desplegar menú lateral
10/05/2018

El III Fórum Cárnico es presenta a FoodTech

 

Interempresas Media, editora de la publicació TecnoCarne, i l’IRTA, uneixen forces a partir d’aquesta edició per a consolidar aquest model de transferència per i per al sector.

FoodTech, la fira de maquinària per a la indústria alimentaria més important del país, ha estat el lloc escollit per a la presentació del III Fórum Cárnico. Un esdeveniment que va començar a Barcelona fa dos anys, i que després de passar per Vic el 2017, el proper 9 d’octubre tindrà lloc al Palau de Congressos de Girona.

 “Des de l’IRTA i Interempresas Media considerem convenient realitzar una aposta conjunta que permeti reunir anualment gerents, directius i tècnics de les empreses productores més rellevants del país”, ha afirmat David Pozo, director de l’Àrea Agroalimentària d’Interempresas Media durant la presentació del III Fórum Cárnico del passat 8 de maig. “Més d’una vintena d’empreses han apostar per patrocinar les anteriors edicions del Fòrum, i moltes d’elles tornaran aquest any a Girona, fet que demostra que el Fórum Cárnico és un model d’èxit per a la nostra indústria”

Al seu torn, Joan Manel Albacete, Gerent de l’Àrea d’Indústries Alimentaràries de l’IRTA, ha destacat la voluntat del Fórum de “mostrar casos d’èxit implantats per les nostres empreses i destacar el paper de la innovació dins del sector”. El Fórum Cárnico, dividit en tres blocs, tractarà la “R+D+i col·laborativa del sector carni”, a càrrec d’Argal; l’ “Extensió de la vida útil de la carn fresca de vacú per a l’exportació”, a càrrec d’Anafric, Grup Viñas i General Càrnia; i la “Reutilització de subproductes carnis per a l’elaboració de Pet Treats”, a càrrec de Mafrica i Pades.

Com en ocasions anteriors, el Fòrum tornarà a comptar amb una zona d’expositors que es convertirà en un espai privilegiat per al networking entre assistents i empreses patrocinadores –Becker Ibérica, CSB System, Dinox, FOSS, IFR, iTram, Jarvis, Kais SF, Proquimia, Rotogal, Sealed Air i Tecnotrip-. En aquest entorn es podran conèixer les últimes innovacions en maquinària, processos i serveis. Tal com assenyala Albacete, el Fórum Cárnico és “un espai d’intercambi i un esdeveniment on trobar nous socis i generar negoci”. En definitiva, “un lloc per a crear opurtinitats”, ha conclòs.

L’assistència al III Fórum Cárnico és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a la web d’interempresas.

Més informació al programa de la jornada.